Καριέρα

Για μας, στον Όμιλο IOKAL, το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την κινητήρια δύναμη μας για την επίτευξη της στρατηγικής και του οράματος μας. Στην πορεία μας από το 1976 έως σήμερα έχουμε διατηρήσει ακέραιο τον οικογενειακό μας χαρακτήρα, δημιουργώντας σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους μας.

Στον Όμιλο IOKAL αρχή μας είναι ο σεβασμός στον εργαζόμενο και τον άνθρωπο, ακολουθούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και μεριμνούμε για τη διατήρηση άριστων συνθηκών εργασίας. Η καθημερινότητά μας στηρίζεται στην ανοικτή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων, αξιοποιώντας τη μοναδικότητα του κάθε εργαζόμενου.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων μας, ο Όμιλος IOKAL προσφέρει συνεχή εκπαίδευση τόσο σε τεχνικές γνώσεις όσο και σε διοικητικές ικανότητες και δεξιότητες. Αξιολογώντας αξιοκρατικά τις προσπάθειες των εργαζομένων στόχος μας είναι να διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον που δίνει σε κάθε εργαζόμενο μας την ευκαιρία για μια δημιουργική σταδιοδρομία, με μακροπρόθεσμη προοπτική. 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στον Όμιλο IOKAL στηρίζουμε τη νέα γενιά, παρέχοντας ευκαιρίες απασχόλησης σε φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία.
Συνεργαζόμαστε με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, προσφέροντας θέσεις απασχόλησης σε φοιτητές Α.Ε.Ι., Α.Τ.Ε.Ι., ΕΠΑΣ κ.α. στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης. Έτσι οι φοιτητές μπορούν να απασχοληθούν σε διάφορες δραστηριότητες του Ομίλου IOKAL, αποκτώντας εμπειρία στο αντικείμενο σπουδών τους, σε συνθήκες πραγματικού περιβάλλοντος εργασίας.

Ενδεικτικά οι ειδικότητες πρακτικής άσκησης είναι: Ηλεκτρολόγοι, Μηχανολόγοι, Μεταλλειολόγοι Μηχανικοί & Μηχανικοί Ορυκτών Πόρων, Μηχανικοί Παραγωγής & Διοίκησης, Οικονομικών Επιστημών & Λογιστικής, Εφοδιαστικής Αλυσίδας κ.α.

Εάν ενδιαφέρεσαι για πρακτική άσκηση στον Όμιλο IOKAL στείλε μας το βιογραφικό σου.

Στειλε το βιογραφικο σου


FILLING YOUR WORLD

Επιλέξτε πεδίο εργασίας
Drag and drop files here or Browse
Βιογραφικό
Με την αποστολή της παρούσας φόρμας συμφωνείτε με τους Όρους χρήσης και Προσωπικά Δεδομένα.


FILLING YOUR WORLD

Επιλέξτε πεδίο εργασίας
Drag and drop files here or Browse
Βιογραφικό
Με την αποστολή της παρούσας φόρμας συμφωνείτε με τους Όρους χρήσης και Προσωπικά Δεδομένα.
ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER
IOKAL GROUPIOKAL